Siirry suoraan sisältöön

Etsitkö uutta, Sinulle sopivaa työ- tai opiskelupaikkaa?
Kaipaatko sparrausta tavoitteidesi saavuttamiseen?
Haluatko maksutonta yksilövalmennusta työnhakuun tai opiskelupaikan löytämiseen?

Näihin saat apua TAIKA-valmennuksesta! Valmennuksessa saat henkilökohtaisen valmentajan tuen omien tavoitteidesi saavuttamiseen.

TAIKA-valmennus on tarkoitettu kaikille kuopiolaisille TE-palvelujen kuntakokeilujen asiakkaille. Unaku tarjoaa TAIKA-valmennusta suomeksi, englanniksi ja viittomakielellä.

Palvelu toteutetaan yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa.

Kuopion kaupunki
TAIKA-valmennus
TAIKA-valmennus

TAIKA-valmennus

Tavoite

TAIKA-valmennus on yksilövalmennusta. Valmennuksen avulla tavoitteena on löytää Sinulle sopiva työ- tai koulutuspaikka, sekä kehittää työnhaku- ja opiskelutaitojasi. Näihin tavoitteisiin pyritään erilaisten harjoitteiden, tehtävien ja keskustelujen kautta.

Valmennuksen avulla pystyt paremmin tunnistamaan vahvuuksiasi ja kirkastamaan elämäsi suuntaa, tavoitteitasi. Etsitään yhdessä Sinua kiinnostava urapolku!

Sisältö

Valmennus on yksilöllistä, voimavara- ja ratkaisukeskeistä. Valmennuksessa päivitämme ansioluettelosi (CV), sekä muut työnhakuun liittyvät asiakirjat ja -kanavat. Lisäksi voimme harjoitella erilaisia haastattelutilanteita ja tutustua mahdollisiin opiskelupaikkoihin ja -väyliin.

Valmennuksessa pohdimme myös vahvuuksiasi, motivaatiotasi ja osaamistasi erilaisten kirjallisten ja suullisten tehtävien avulla.

Miten pääset mukaan?

Pääset mukaan valmennukseen ottamalla yhteyttä TE-palvelujen Oma asioinnin kautta omavalmentajaasi joko netin yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimitse p. 044 718 1807.

Unakun TAIKA-valmennuksen alkutapaamisessa määritellään tavoitteet ja sisältö, suunnitellaan aikataulut ja konkreettinen tekeminen, sekä aikataulut ja konkreettinen tekeminen.

TAIKA-valmennus kestää kolme kuukautta, jonka jälkeen palvelua voidaan jatkaa kolmen kuukauden jaksoissa, enintään yhdeksän kuukauden ajan.

Missä?

Järjestämme valmennuksen tapaamiset joko Kuopion keskustan toimistossa
(Tulliportinkatu 26 A 37), etänä tai yhdessä sovitussa paikassa.

Valmentajat

TAIKA-valmentajina toimivat sekä Una että Aku. Olemme molemmat koulutukseltamme erityisluokanopettajia ja neuropsykiatrisia valmentajia. Voit lukea meistä lisää https://www.unaku.fi/meista/.

Haluamme olla Sinulle luotettava ja ammattitaitoinen valmentaja, rinnalla kulkija. Huomioimme valmennuksessa elämäsi kokonaistilanteen välittävästi ja kannustavasti.
TAIKA-valmentajina toimimme yksilöllisesti, Sinun tarpeesi huomioiden.


Ota yhteys TE-palvelujen kautta:

https://asiointi.mol.fi/omaasiointi/