Siirry suoraan sisältöön

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta on Sinulle, jos kaipaat rinnallesi asiantuntijaa, jonka kanssa käsitellä luottamuksellisesti ja avoimesti intiimejä itseesi tai seksuaalisuuteesi liittyviä haasteita. 

Haluaisitko nauttia enemmän seksistä?  

Onko parisuhde solmussa, ja kaipaisitte apua vuorovaikutuksen vahvistamiseen ja yhteisen nautinnon löytämiseen? 

Seksuaalineuvonnassa voit pohtia turvallisesti ajatuksiasi, tuntemuksiasi ja asenteitasi seksuaaliasioita kohtaan. 

Seksuaalineuvonta, mitä se on?

Seksuaalineuvonta on tavoitteellista ja ammatillista ihmisen seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen liittyvien asioiden ja ongelmien käsittelyä. Keskustelumme ovat luottamuksellisia, ja keskusteluteemat lähtevät tarpeistasi. Voit tulla keskustelemaan yksin tai kumppanisi/kumppaniesi kanssa.

Parisuhdeneuvonnassa toimin puolueettomasti asiakkaiden tukena heidän etsiessään yhteistä tietä parisuhteen ja vuorovaikutuksen vahvistamiseen sekä yhteisen nautinnon löytymiseen.

Ensimmäisessä neuvontatapaamisessa kartoitetaan nykytilanne ja sovitaan mistä asioista neuvonnassa keskustellaan. Asiakkuus kestää toiveista ja tarpeista riippuen noin 1-5 käyntikertaa. Usein jo muutama käynti riittää pääsemään asioissa eteenpäin.  

Vastaanotollani voit keskustella mistä tahansa sinua mietityttävästä seksuaalisuuteen, nautintoon, sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautumiseen tai suhteisiin liittyvissä kysymyksissäsi. 

Suhtaudun seksuaalisuuteen avoimesti, asioiden oikeilla nimillä puhuen. Olen helposti lähestyttävä, rento ja avoin. Pidän tärkeänä jokaisen mahdollisuutta toteuttaa seksuaalisuuttaan oman näköisesti. Kunnioitan jokaisen asiakkaani yksilöllisyyttä ja pyrin luomaan luottamuksellisen ilmapiirin vastaanotollani.


Seksivälineet osana seksuaalista nautintoa

Haluaisitko tutustua seksivälineisiin, muttet haluaisi sokkona tilata netistä?
Seksuaalineuvonnassa voi tutustua rauhassa erilaisiin, laadukkaisiin seksivälineisiin luotettavan ammattilaisen kanssa. Autan sinua löytämään sopivan välineen huomioiden Sinun yksilölliset lähtökohtasi. Teen yhteistyötä seksuaalisuuden, nautinnon ja seksin välineiden asiantuntijayrityksen Amorin Oy kanssa toimien heidän asiantuntijanaan, joten voit käydä kurkkaamassa valikoimaani myös netissä https://amorin.fi/?aff=6.

Lisää hyödyllisiä linkkejä:

https://amorin.fi/?aff=6
https://amorin.fi/amorin-opaali/
https://www.vaestoliitto.fi/seksuaalisuus/
https://www.hyvakysymys.fi/artikkeli/nuorten-vaestoliitto-artikkelit/
https://selkoseks.fi/
www.seta.fi
https://www.terveyskyla.fi/naistalo/seksuaaliterveys

Referenssejä Akun seksuaalineuvonnasta

Pidin siitä, että tunnelma oli välitön ja rento. Minun oli helppoa avata ajatuksiani, seksuaalisia kokemuksiani ja niihin liittyviä vaikeitakin tunteita luottamuksellisessa ilmapiirissä. Aku tuki minua hienosti ja osoitti koko ajan kunnioitusta minua ja tunteitani kohtaan. Voin suositella seksuaalineuvojan palveluita lämpimästi kaikille, jotka haluatte keskustella lämpimässä ja luottamuksellisessa ilmapiirissä seksuaalisuudestanne, seksistä tai läheisiin ihmissuhteisiin liittyvistä kohtaamisista, joihin seksuaalisuus tavalla tai toisella liittyy.(Nainen 44v.)

”Annen vastaanotolla pääsin rakentamaan seksuaali-identiteettiäni uudestaan. Anne auttoi löytämään ratkaisukeinoja seksin ja seksuaalisuuden aiheuttamiin haasteisiin. Annelle on helppo puhua, hän on turvallinen, luotettava, avoin ja idearikas, todella ammattimainen. Suosittelen häntä lämpimästi.” (Nainen 50v.)