Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Palvelut » Seksuaalineuvonta » Opaali

Opaali

Amorin Opaali – upea vaihtoehto perinteisille seksilelukutsuille. 

Onko ajatuksissa järjestää seksilelukutsut osana juhlia, synttäreitä tai esimerkiksi illanistujaisia?  

Miltä kuulostaisikin hetki, jolloin puhutaan nautinnosta ja siitä, miten tuoda välineillä lisää aistikokemuksia ja syvyyttä omaan tai yhteisesti toteutettuun seksiin? 

Hetki, joka tuo mukanaan halun kokeilla rohkeasti uutta ja siten löytää omannäköinen nautinto?

Amorin Opaali-hetki seksuaalisuudelle on vaihtoehto perinteisille seksivälinekutsuille. Opaali tarjoaa sinulle ja seurueellesi mahdollisuuden tutustua nautintoon ja välineisiin sensitiivisesti, rentoutua ja pitää hauskaa. Meidän koulutettu seksuaalineuvoja Aku tarjoaa teille ikimuistoisen hetken, josta riittää ajatuksia pitkälle tulevaan ja jonne saat tulla juuri sellaisena, kuin olet.

Mitä?

Amorin Opaali tarjoaa parin tunnin ajan mahdollisuuden kuulla, millä tavalla pystyt nauttimaan vapaammin omasta seksuaalisuudestasi, miten uskaltaudut rohkeasti heittäytymään nautinnon vietäväksi ja millä kaikin tavoin sinulla on mahdollisuus kehittyä seksissä.  

Nautintohetken aikana sinulla on mahdollisuus tutustua erilaisiin markkinoilla oleviin tuotteisiin sekä tilata tuotteita luottaen siihen, että sinun yksilölliset tarpeesi ja sinun nautintosi ovat pääasia. Opaalin aikana on mahdollista keskustella seksuaalisen nautinnon monista ulottuvuuksista juuri niin paljon, kun seurue haluaa.  

Huolehdin, että sinä koet koko Opaalin ajan olosi luontevaksi ja löydät sisäisen voimasi toteuttaa juuri haluamanlaistasi seksiä! 

Seksuaalinen nautinto on alati kehittyvä, jatkuvasti muuttuva. Autan sinua löytämään sen, mitä se voi olla parhaimmillaan juuri nyt, kiireisen arkesi keskellä. 

Amorin Opaali toteutetaan yhteistyössä Amorin Oy:n kanssa. 

Lähde: www.amorin.fi/amorin-opaali/